top of page
Marina Stieners
Wit logo RN (100 x 100 mm) (transparant).png

Marina Stieners

Mensen zien genieten van alledaagse voor ons vanzelfsprekende dingen is zo mooi. 

Onbeperkt de douches kunnen gebruiken; iedere dag warm eten. Een echte cola of magnum, dat is feest."

Marina zet zich in voor Horizont, dat is een vzw voor alleenstaande ouders met een klein budget die het  moeilijk hebben om op vakantie te gaan. Horizont organiseert jaarlijks een tiental reizen in het binnenland en het nabije buitenland. In hun aanbod van deze themavakanties zitten, naast vakanties voor enkel volwassenen, ook vakanties voor alleenstaande ouders met jonge kinderen en voor gezinnen met jonge kinderen.

Marina is destijds begonnen als vrijwillige, daarna werkte ze er als gepensioneerde verder gegaan als vrijwilliger. Ze ondersteunt de vzw en geeft vooral zelfvertrouwen en kracht aan de deelnemers, ze laat hen voelen dat ze erbij horen, in de maatschappij. 

"De grootste voldoening haal ik uit een grote smile op hun gezicht, dat ze al plannen maken naar de volgende vakantie. Ouders zien genieten van de zorgeloze vakantie, voelen dat ze erbij horen, vult mijn hart. Mensen samenbrengen."

"Het mooiste wat er is, is mensen zien genieten van alledaagse dingen. Dingen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn: de eerste keer de zee zien; onbeperkt de douches kunnen gebruiken; iedere dag warm eten. Een echte cola of magnum, dat is feest."

Horizont vzw is een sociale organisatie die strijdt tegen (sociale) uitsluiting, en dit vanuit een pluralistische levens- en maatschappijvisie met respect voor de eigenheid, de mening en het verhaal van elke betrokkene.

Marina Stieners_sven dillen_8963.png
Wit logo RN (100 x 100 mm) (transparant).png

Interesse in Horizont?

Of heb je het wat moeilijker en wil je op vakantie?

Dat kan!

Wit logo RN (100 x 100 mm) (transparant).png
bottom of page